3 In Familie

Til ære for Marie

Festen i aftes var ikke til ære for Marie (hende vender jeg tilbage til senere) …

… men derimod til ære for Emilie – og det er sørme da godt vi har Millemus, så vi kan få banket nogle havefester op! Knapt har vi pakket den ene ned, før den næste skal slås op. Millemus er altid kvinde for, at få banket en fest op.

Jeg må indrømme, at studenterfesten i går, som har været planlagt siden foråret, har hængt mig lidt over hovedet her i juni måned, nu jeg har været så pokkers handicappet i så mange praktiske sammenhænge.

Men med hjælp fra familie og gode venner, klappede alting til punkt og prikke. Vi fik en dejlig havefest på den mest pragtfulde sommeraften, af den slags, der kan være sjældne på de her breddegrader.

Nu tilbage til Marie, som var en af gæsterne i aftes. Hun er Emilies barndomsveninde og betroede mig, i nattens mulm og mørke og ved bålets skær, at hun læser med på Helles Hyggeblog. Hun gør det i smug og med en skidt samvittighed, som om hun sniger sig ind i min stue og kigger i mine hemmelige og private skuffer. “Må man virkelig godt læse det“, spurgte hun.

Jeg kunne nu berolige Marie med, at Helles Hyggeblog er stueren. Helle er “feel-good”blogger. Hyggeblogger. Stokroseblogger. Cykelblogger … Marie vil ikke møde noget her, der ikke egner sig for sarte unge pigesjæle …

Og hun betroede mig flere ting, der ved bålets skær, gjorde hun, Marie. Hun har et hemmeligt ønske om at se sig selv på HellesHyggeblog. DET ønske er let at opfylde.

Det kan jeg gøre, ved blot at bringe ét af de sidste billeder, der blev taget i nat. Det var efter, de gamle var gået hjem og vi havde puttet Kaj (kryds fingre for, han sover længe i dag!) 😉

Ahhhhhh – Selv er jeg tidligt oppe, det er sommer og søndag, cykling er en by i Rusland og livet er (rengøringen efter nattens eskapader til trods) vidunderligt 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jønne
  5. juli 2010 at

  Sådan så min have også ud i lørdags! Masser af studenter, telt, grillmad, kager, godt vejr og selv ølmærket var det samme. Eneste lille forskel var at huerne var røde! Det var min datter Louises studenterfest for veninder familie og naboer, 48 personer fra 1 til 95 år. Det var den helt rigtige dag til en havefest men hold da op hvor folk er tørstige når der er over 30 grader og vindstille!
  Iøvrigt håber jeg at du snart må blive klar til at cykle igen for det må være slemt for dig at skulle holde sig i ro så længe. Jeg cykler ikke så meget og kun for sjov men da jeg læste om dit styrt besluttede jeg mig for at ønske mig en cykelhjelm i fødselsdagsgave i sidste måned, jeg fik den og bruger den nu på mine ture.

 • Reply
  Helle MA
  5. juli 2010 at

  Én mere, der bruger cykelhjelm. Og det takket være din blog, Helle.
  Jeg ville være stolt. Det er nemlig ikke lykkedes mig at overtale nogen endnu, trods bemærkninger om, at jeg af til tester min hjelm i asfalten!

 • Reply
  Helle
  6. juli 2010 at

  Ja, det var rart at høre Jønne. Jeg ER stolt. Man får kun lov til at “knalde panden i asfalten” uden hjelm EN gang i livet, så beslutningen om, at begynde at bruge hjelm, skal tages i god tid 🙂

 • Læg en kommentar