0 In Ferie

Tilbage til arbejdet … please!

Lørdag aften nærmer sig, og jeg synes efterhånden godt de der strejkende norske lufthavnsfunktionærer kunne se at komme tilbage til arbejdet.

For i morgen over middag har jeg et fly fra Bergen og det går hjemad og det ville jeg overordenlig gerne på. For selv om der er dejligt heroppe i Kajs ungkarlehybel (et par dage), så har jeg overordenlig lidt lyst til at strande i den her gudsforladte fjellhytte når Kaj skal på arbejde mandag morgen.

Heller ikke selvom Emilie har medbragt “Desperate Housewifes” på box (5 dvd’er).

Nu vil jeg gå i gang med at undersøge færgeforbindelserne fra Bergen til Hanstholm  :-/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Søndagscykeltur

Der gik dovenskab i søndagtræningen i dag - cykelturen sammen med Kaj blev udskudt til over middag og kom til at foregå med kurv og i bedstemor tempo. 

Close