1 Udgivet i Helbredet

Tilgivet lige på stedet

Ok?

Hvis det var Anna-musen, der smittede mig i weekenden og dermed er skyld i, at jeg har haft 3 dage med MEGA ondt i halsen, muskler, led …. ondt overalt. Liiiidt forkølet var vuggestuebarnet nemlig stadig væk …

For satan. Mandag aften kunne jeg nærmest ikke lave et fejesving til gymnastik, pga. ondt i kadaveret. Tirsdag arbejdede jeg hjemme (på halv kraft og panodil). Onsdag måtte jeg kaste håndklædet i ringen og sygemelde mig helt.

Så vil jeg bare lige sige …

Anna-musen?

Du er tilgivet lige på stedet!

Momsemor fik nemlig en ordentlig farvel-møzzer, da Anna tog hjem i søndags. Og for sådan én, betaler man gladeligt med en forkølelse 😀

Efter 3 dage er jeg langsomt ved at vende tilbage, kan jeg mærke. Halsondet ser ud til at have toppet i går eftermiddags. Og jeg er utålmodig efter, at komme op i mit normale gear igen.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    VenterpaavinBlog
    11. maj 2022 at

    Sikke en charmer!

    God bedring.

  • Læg en kommentar