2 In Familie

Tillykke Kaj!

Vi vågnede i nat, fordi Kaj fik en sms på sin mobil, der lå på natbordet. Det var Emilie: “Tillykke far!”Skrev hun “….vil du hente mig senere”.

Jeg kravlede over, puttede mig “i ske”, varmede mine kolde knæ mellem hans varme  lår (sådan som jeg har gjort det millioner af gange i mit liv). Lå lige så stille, og prøvede at lade være med at forstyrre hans nattesøvn.

Og så lå jeg og tænkte på hvor underligt det er, at han  fylder 48 år i dag. Det føltes som om det var i går, at han fyldte 21, 31 … eller 41.

Det billede, jeg kunne tænke mig at vise nu, kan jeg ikke finde. Det er et ungdomsbillede af Kaj (30 år) og Emilie (0 år) og det, som jeg ellers så godt kan lide ved billedet er det der forelskede udtryk, Kaj har i blikket når han betragter barnet. Det billede får mig altid til at tænke på, at én af de (mange) ting der gør ham uerstatteligt i mit liv er, at han er den eneste i hele verden, der elsker mine unger, lige så meget som jeg selv gør. Han er den eneste i hele verden jeg deler den der forældrekærlighed med.

Men som sagt, jeg kan ikke finde billedet. Så i stedet har jeg fundet nogle andre ungdombilleder. Det her, f.eks.:

Hvis der var lyd på det billede, ville I kunne høre den hujen og hvinen der med garanti kom fra de 3 i sofaen.

Eller det her,  hvor den alt-opofrende Daddy hjælper Emilie til køjs.

Apropos alt-opofrende …. (En bil dør smækkede uden for soveværelsesvinduet). “Haj, haaaaj – og tak for i aften”. (Gok-gok-gok – lyden af stiletter op af havegangen).  Emilie fik åbenbart kørelejlighed. Fødselsdagsbarnet kan med andre ord sove igennem.

Festen starter til middag. I aften får vi huset fuldt (13 til bords!!! Det er farmor, der mangler …).

Men først, ud at have lidt cykelmotion … hvad pokker?!?!?! Det regner!

Hvordan kan det regne, når det er Kajs fødselsdag?!?!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mette
  25. oktober 2009 at

  Stort tillykke til Kaj 🙂

  Der er også andre der har fødselsdag og det er med garanti ikke Kajs fortjeneste det regner!

 • Reply
  Lizelotte
  25. oktober 2009 at

  Dejligt at læse den uforbeholdne kærlighed og hengivenhed, der skinner igennem, når du skriver om Kaj – en ekstra grund til at sige Tillykke til ham, faktisk 🙂

  …og tillykke med ham!

 • Læg en kommentar