1 Udgivet i Hverdagen

Tillykke!

Tillykke med den nye kjole, Helle. Jamen, sikke dog god dag, at forære sig selv en ny kjole på. Coronaen er aftagende og det lysner udenfor. Endnu er det sort morgen, men de lover faktisk sol i dag, jeg har en gåaftale med Vibeke i aften og jeg har god gang i mine nye arbejdsopgaver.

Min nye kjole er fra Soyaconcept (“tøj til den modebevidste kvinde, der ønsker at klæde sig personligt og unikt og samtidig følge modens trends”, som branded siger om sig selv). Kjolen er laksefarvet – selvom jeg engang har fået at vide af en farvekonsulent, at jeg ikke kunne bruge laksefarvet. Det skulle efter sigende ikke passe til sommertyper som mig. Laksefarvet gør os blege.

Jeg er møghamrende bleg, her i februar alligevel!

Med den nye kjole (og de 2 andre textiler jeg købte i en webshop i weekenden) stiger værdien af min garderobe. Min nu 173 stykker tekstil har en gennemsnitsværdi på 66,3 kr. og en gennemsnitlig levealder på 3,4 år. Nej – det ER ikke min garderobe, der bidrager mest til klimakrisen.

“Så fik du lige lagt hele kontoret ned”

Og Coronaen er aftagende her på matriklen. Kaj sidder i karantæne og bruger den klogeligt på at sove. Selv er jeg frisk (selv om jeg fik ondt i pande-hulerne ad H… til i går aftes til Yoga, da jeg skulle vende min krop på hovedet …).

Der røg et par kolleger mere i svinget denne uge – af de interne 8 kolleger vi er fast på kontoret, mangler nu kun én eneste, at gå ned med Corona. Så er det sgu da forhåbentlig overstået!

Mandag morgen blev jeg mødt af den her dumsmarte bemærkning: “Nå? Så fik du lige lagt hele kontoret ned”.

What!!!! Så så man lige Mam-Helle gå i struben … DET vil jeg fanme ikke beskyldes for – HVEM har måske smittet mig!?!? – Det har du selv ! Grrrrrrrrrrrrrr….. Kom-ikke-her-og-bli’-væk!

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    VenterPaaVinBlog
    23. februar 2022 at

    Hvor er den bare fin – både snit og print <3

  • Læg en kommentar