1 In Venskaber

Tine

I dag tænker jeg på Tine, min gamle veninde fra universitetet. Det gør jeg hvert år den 23/10 – det er fordi det er hendes fødselsdag.

Vi mødtes på universitetet. Korrespondentstudiet var Tines drømmestudie og det var en barndomsdrøm der gik i opfyldelse, dengang i september 1984, da hun trådte ind i klasseværelset den første dag. Men hun var også nervøs, for hun havde hørt at korrespondentstudiet var fyldt med duller og dåser i stramme nederdele, stiletter og lange røde negle – og Tine var mere til praktisk tøj og flade sko.

Hun trådte derfor nervøs ind i klasseværelset den første dag, kiggede genert nedad og så –  som noget af det første – ET PAR SORTE KAP TRÆSKO!

Uden at ane hvis træsko det var, stilede hun tværs over klasselokalet, for at tage den tomme plads ved siden af – så gled hendes blik fra træskoene og videre opad mod pigen der havde dem på – det var mig!

Fra den dag blev vi veninder.

Det handler om signaler  🙂

Nu har jeg har ikke set hende i 14 år. Vi tabte forbindelsen nogle år efter studietiden, dengang hun fik karriere og jeg fik børn – hun flyttede mod nord og jeg flyttede mod syd.

Det er underligt at tænke på, at hun fylder 45 år i dag. Når jeg lukker øjnene og ser hende, er hun stadig 22 …

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Tina - omme i London
  23. oktober 2007 at

  Sjovt, noget lignende skete for mig den foerste dag paa HF, fik jeg senere at vide. En der endte med at blive en god veninde kiggede paa mig og taenkte sit – og det var bestemt ikke komplimentaert. Heldigvis fandt hun snart ud af at jeg var god nok, til trods for min outraere paaklaedning…
  Tillykke med veninden. 14 aar er ingenting. 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Nedkørsler? Intet tema …

  Santa Margalida. Mit hadebjerg! Bjerget, hvor jeg praktisk taget besluttede mig for (sidste år) aldrig at cykle på Mallorca mere - for det med mig og nedkørsler, det gik bare...

  Close