0 In Film & Fjernsyn

Tirsdag i Topform

Det har været en lang dag med næsen i skolebøgerne. Jeg har brugt hovedet, men ikke kroppen.

Da Kaj kom hjem, tog vi i Topform. Her nuppede jeg først en times styrketræning. Træning med håndvægte og hvad har vi. Jow, jow. Jeg er altså blevet stærkere i højre arm. Det må jeg huske at fortælle doktor Steen i morgen. Ham har fysioterapeuten sendt mig ned til. Hun vil ikke arbejde med min skulder, før hun har fået en vurdering fra min egen læge.

Efter en times styketræning nappede jeg en hård spinningstime.

SÅ hjem på sofaen og spise kogte jasmin ris. Min Madlog fortæller mig, at jeg har fået 139 gram protein i dag. Jeg håber det går lige i skuldermuskulaturen.

Jaaaaah – der er BS og Basserne. Er det ikke også længe siden, vi har set et TV program, med nogle fede tabere, der skal ændre livsstil?

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar