0 Udgivet i Motionscykelløb

Tjejvättern – here we come

I morgen meget tidligt drager vi af sted til Motala Sverige, til Tjejvättern, og det er ikke første gang jeg tager til motionscykelløb i udlandet, selv om jeg er blevet forhindret i at cykle pga. en skade. I 2007 var jeg med i Belgien. Her var jeg tilmeldt den lille Claude Criquelion – Petit Crique 100 km – men blev forhindret i at deltage pga. diskusprolapsen.

I stedet for den cykeltur, vi fik idéen til for 18 måneder siden, bliver det for mig “bare” et (forhåbentligt dejligt) forlænget weekendophold i Motala, inkl. 4-5 timers ventetid mens de andre “Tjejer” er ude at cykle.

Det er ærgerligt jeg ikke kan være med. Omvendt – jeg er nu egentlig meget god til at slutte fred, med de ting, der alligevel ikke kan være anderledes. Det er en nyttig evne at have.

Til gengæld havde jeg besøg af Dini Tours i eftermiddags. Han kom forbi med det sæt cykeltøj vi får, når vi skal cykle til Paris – det skulle lige prøves, så jeg kan bestille den korrekte størrelse.

Du bliver klar!”, sagde Dini (som selv er rigtig cykeltrytter, efter et så-godt-som-brækket kraveben pga. et styrt ved Vattenfall Cyclassics 2006).

Jeg tror på ham!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar