0 In Motionscykelløb

To blåhvide og en blå

Jeg er da meget god til at få mig fedtet med på tur, hos pigerne fra naboklubberne. Sidste lørdag var det Pia og Maren fra Børkop Cykelmotion. I søndags var det så Karin og Susan fra FCC, jeg havde en cykelaftale med. Og jeg skulle da selvfølgelig have et fællesfoto før starten gik.

Så jeg prikker en tilfældig forbipasserende cyklist på skulderen og spørger om hun vil tage billdet af os – hvorefter mit kamera dør!

Så hiver cyklisten her (en dame) sit eget kamera op. Foreviger os alle tre og siger: “Jeg kommer fra Næstved Cykelmotion. Det kan du godt huske, ikke? Jeg er formand. Kontakt mig, så sender jeg dig billederne”. 

Jeg takker og præsenterer mig selv og fortæller hvor hun kan finde mig og mine kontaktdata.

4 timer og 85 kilometer senere havde jeg glemt ALT om, hvor fotografen kom fra!

Derhjemme støver jeg DCU Sjællands klubliste igennem, for at finde en kvindelig formand. Der var mange og jeg når at kontakte et par forkerte, inden jeg finder Ingrid fra Næstved.

Jeg får kontakt og nu er det her fine souvenir ankommet til min indbakke. 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar