2 In Foreningsarbejde

To ceremonier på programmet

Der er to ceremonier på programmet i morgen, så jeg har taget en feriedag for at nå det hele.

Først skal vi ned på gymnasiet til dimission. Nikoline skal have sit eksamensbevis.

Senere på dagen holder Baghjulet hjemkomstceremoni for Gibraltargruppen – det hold medlemmer, der i de forgangne 4 uger har cyklet 3200 kilometer fra Gibraltar og hjem til Middelfart. Jeg deltager i det hold, der cykler dem i møde ovre i jylland.

For mit vedkommende, betyder det også at 4 ugers daglige dagbogsopdateringer på hjemmesiden er slut. Fredag aften kommer der ingen hyggelig mail fra gruppen syd på. Det bliver helt underligt.

Det har været et kæmpe arbejde og der er dage, hvor jeg spørger mig selv hvorfor jeg gør det her. Faktisk kom min svigerinde (som er ved at lave en ny DIF-Sitecore hjemmeside til Jysk Kegleunion) og jeg til at snakke om, en aften foran computeren, hvorfor vi lægger så mange timers frivilligt og ulønnet arbejde i det her. Vi havde egentlig selv svaret …

Det er fordi vi keder os sådan!!

Keder os, keder os, keder os – Det er et heste-arbejde, at holde kedsomheden fra døren fra morgen til aften og der er så meget, vi ikke gider. Vi gider ikke glo fjernsyn og vi gider ikke strikke og vi gider ikke lave husarbejde. Og at forlange af familien, at de skal komme og underholde os, det kan vi næsten ikke byde dem.

I stedet kaster vi os over en hel masse andet, som vi synes er sjovere. Hvis jeg stoppede med alt det her i morgen, så ved jeg der ville gå 8 dage, så havde jeg alligevel fundet på noget nyt, at fylde tiden ud med.

I aften skal jeg ned til Anne-Marie. Vi skal lave noget rigtigt hyggeligt sammen: Vi skal bage!! Lyder det ikke bare husmoderligt?

Jamen det er det ikke kun! Det er også foreningsarbejde – vi skal nemlig bage energibarer med det formål at lave en opskift-fotoserie til næste nummer af klubbladet. 🙂  Og så kan vi også passende servere energibarer for klubkammeraterne til Picnicturen på søndag.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Leo
  25. juni 2009 at

  Vi skal nok sørge for at du ikke keder dig i aften. Jeg glæder mig til at prøvesmage og teste :o)

 • Reply
  Helle MA
  25. juni 2009 at

  Det lyder rigtig godt, så behøver vi jo ikke selv at ta’ nogen med! Og Anne-Marie har sørget for østenvind, så vi kan blæse hjem, det kan kun blive en perfekt søndag.

 • Læg en kommentar