0 Udgivet i Lyd og musik

Tømmermænd!

Uha-da-da-da – jeg har haft tømmermænd i weekenden for første gang i mange år.

Fredag aften landede jeg hjemme på matriklen kl. 16.15 efter en pisse stressende dag af den slags – det skal jeg minde mig selv om – IKKE skal få lov til at komme indenfor her. (Ikke fordi det var vigtigt, det jeg lavede (pseudoarbejde!) men fordi jeg blev forstyrret og afbrudt 100 gange, indtil jeg ikke kunne huske mit eget CPR-nr. Det’ stressende!)

Fra kl. 18 og frem til kl. 02 indtog jeg (og hold nu fast!): 2 store glas rosévin og 3 en halv øl!

Kæft, jeg var fuld!

Men festen fredag aften var rigtig god. Masser af godt musik, hyggeligt selskab …

Ufff – jeg var ikke mange sure sild værd, da jeg vågnede lørdag formiddag. Jeg gik en laaaang tur og luftede mig selv, inden jeg gik på hjemmekontoret og fik noget arbejde fra hånden.

Ærgerligt, sådan at gå hen og ødelægge sin lørdag, for om aftenen havde Kaj og jeg nemlig billetter til endnu en koncert. Den blev ALKOHOLFRI for mit vedkommende. Jeg kan ikke drikke 2 dage i træk.

Koncerten med Fromseier&Hocking skuffede ikke. Jeg har hørt Ditte Fromseier mange gange i Mariehaven og hun synger og spiller guddommeligt. De komponerer den dejligste folkemusik.

Bagefter fulgte Lars Lilholt Storyteller.

Føromtalte Sigurd Hocking kunne iøvrigt fortælle, at han stod her på scenen takket være Lars Lilholt, for hans forældre nemlig havde mødt hinanden til en af Lars’ koncerter i 1970’erne.

Og sikke en fest!

Jeg hører for lidt Lilholt. Jeg tror det skyldes, jeg fik noget der mindede om en overdosis Lilholt i 80’erne og 90’erne. Jeg er klar til at få mere fyldt på nu.

Salen var stuvende fuld!

I baren stod der 25 frivillige bartendere under Lilholt koncerten. Da Lena Anderssen kom på bagefter, forlod en tredjedel af gæsterne salen og der stod pludselig bare et par få bartendere i baren ….

Hmmmm … Det var i hvert fald ikke fordi canadisk/færøske Lena Anderssen ikke sang og spillede smukt, men indrømmet. Hendes stille ballader var lidt af et anti-klimaks oven på Lars. De skulle have byttet om på de to.

Vi var trætte. Vi luskede selv af. Alle ved bordet omkring os var allerede gået.

Søndag morgen er jeg træt efter 2 dage med sent i seng (det jeg sgu blevet for gammel til) men heldigvis ÆDRU. Nu venter en stille indendørssøndag med rolig puslen omkring og en forbereden sig selv på en ny arbejdsuge.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar