0 Udgivet i Ferie

Torden over El Nido

Det tordner og brager over El Nido by i dag, men heldigvis gik vores lille Robinson Strand fri for vand.

tordenvejr

Vi har rånydt vores sidste dag på øen her. Badet i timevis. Slikket sol …. eller det vil sige: Aldrig har jeg oplevet så stærk en sol. Mig, som ellers er den store soldyrker og som har “en svær”, der virkelig kan tåle noget sol – jeg kan næsten ikke være i solen her!

Når solen brager igennem skydækket SPRINGER man … auw, auw, auw …. i skygge, som om, man var kommet på tæt på grillen. Det er vildt.

Trods det, er vi alle sammen blevet brune og brankede.

Jeg synes også det er mærkeligt, at opleve solen stilling på himlen. Det ser mærkeligt ud, at den næsten står lodret over vores hoveder. Et underligt syn. Helt forkert …

I morgen tidligt drager vi herfra.

HELDIGVIS lykkedes det, et hyre en “private van” til helvedesturen – de 6 timers kørsel ad elendige veje til Puorto Princessa. Så kan vi lægge benene op på sæderne ved siden af og fylde lidt mere. Prisen er næsten det dobbelte af de 75 kr. vi gav pr. snude for transporten herud. DE penge skal nok vise sig, at være godt givet ud. (Da jeg ankom hertil tirsdag aften, var mine ankler dobbelt så tykke som normalt, og jeg havde ikke mine kompressionsstrømper med!)

I aftens spiser vi på den hyggelige franske barfodsrestaurant nede på stranden.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar