0 Udgivet i Hverdagen

Torsdag med blandede nyheder

Torsdag kører jeg direkte fra arbejde og til spinning. I dag var det Keld, der der vikarierede på instruktørcyklen. Trods hans (relativt) nyoperede knæ, lykkedes det ham at køre os andre så hårdt, at jeg var tæt på en krampe i højre læg.

Denne torsdag har iøvrigt stået på den anden ende, pga. nyheden om, at Tour de France kommer til Danmark i sommeren 2021. Jeg er ikke sikker på jeg får det at se. Jeg har andre planer – Tour de France i Danmark kommer til at falde sammen med DGI’s store Landsstævne i Svendborg …. og Roskilde festival’en iøvrigt.

Torsdagen her indløb der også trælse nyheder fra min Vintercupmakker. Hun har lavet “en Nikoline” – vrikket om og har brækket sin fod. Hun er idømt pause, må ikke støtte på sit ben i 4 uger og har fået støvle på – slut på vintercupsæsonen for par nr. 215!

Heldigvis ser det da ud til min vintercupmakker går fri af operation – i modsætning til Nikoline, som nu bærer et fint ar under sin Emilie-tatooo (som hun fik for 10 år siden) på højre ankel.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar