0 Udgivet i Motionscykling

Torsdagsræs

Torsdag aften mødtes jeg til torsdagsræs med cykelvennerne fra Baghjulet. Jeg har hægtet mig på en lille uformel gruppe, der mødes på parkeringspladsen ved Middelfart Sygehus og kører omvendt rundt på Baghjulets officielle torsdagsrute.

Gruppen er opstået som en lille uskyldig “protest” mod torsdagene, hvor der er lagt op til race på fast rute og i 3 gruppeopdelinger, således at dem der bliver sat altid har nogen at falde tilbage til = Læs: Når du virkelig ikke kan synke dybere ender du nede hos mig!

Gruppen fandt et mere praktisk startsted på ruten (Hvorfor cykle helt op til Naturcentret, når de alligevel kører fra dig, før du når ishuset og dine ligestillede iøvrigt alligevel ikke kommer?) og cykler “baglæns-rundt” for ikke at bryde ind i det officielle koncept.

Jeg er med!

Gruppen cykler samlet, følges ad, venter på hinanden – men for mig er det stadigvæk torsdagsræs, hvor jeg får lov at træde lidt mere. Det er rigtig god træning, at prøve det en gang i mellem.

I går havde vi forrygende medvind udad. Hvor KAN man få meget fart i cyklerne med vinden i ryggen og man sidder i en gruppe der træder hele tiden – jeg ææælsker, når der bliver trådt hele tiden og det har iøvrigt ikke en pind at gøre med fart. Man får rigtig meget “schnelligkeit in den beinen” (som Jens Voight altid sagde).

Halvvejs på vores baglæns rute, kommer der en del bakker. Min hastighed falder – jeg er tuuuung på bakkerne, for der er meget der skal med op og jeg får ondt i ryggen, hvis jeg træder for hårdt opad. Men så træner jeg lidt styrke der, og mine venner venter på toppen.

Efter sådanne 50 km, hvor jeg har fået lov til at brænde mig selv ud, er jeg dejlig træt, når jeg lander hjemme i sofaen. Alle arbejdsdagens kontor-spændingerne er brændt af.

Det går godt på raceren i øjeblikket, men i weekenden skal jeg på tur med min mountainbike og den har jeg overhovedet ikke siddet på siden vintercuppen! Vi skal til Silkeborg. Jeg har været der før. Det kan gå hen og blive rigtig godt 🙂

silkeborg_hellehygge

Og hvis solen ovenikøbet kunne tilsmile os forblæste nordboere lidt, ville det være rigtig pænt. Please – be´om.

 

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar