0 Udgivet i Hverdagen

Torsdagstræningstur

Nikolines hånd har det meget bedre, og da jeg kom hjem fra min 57 km lange træningstur sammen med Irene, lå der en sms til mig med disse data fra hendes træningstur:

23,25 km
25,59 km/t i snit
54:32 minutter
Max hastighed: 41 km/t

Vi har lånt Irenes MTB – den er hentet hjem og står klar til at blive indstillet, så Nikoline også kan prøve den “genre” af.

Min og Irenes træningstur gik ud over Gelsted i aften – en anelse længere ud, end jeg først havde planlagt – jeg råbte ellers “Til venstre! Til venstre!” flere gange nede fra Irenes baghjul, men jeg tror ikke hun hører så godt i modvind – så det blev Gelsted inden vi fik vendt cyklerne.

Hjem ad Store Landevej måtte vi lægge cyklerne op på den store klinge og sætte farten gevaldigt op, for at få ædt nogle kilometer og nå hjem til de varme hveder rødvinen. Det blev til et rigtigt godt stykke intervaltræning og vi endte med at være rigtig godt tilfredse med vores torsdagstræningstur. 🙂

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar