0 Udgivet i Motionscykling

Totalforvirring

Forleden fik jeg en mail fra Dansk Cyklistforbund. Det var GODT NOK længe siden, jeg havde hørt fra dem! Jeg kunne faktisk ikke huske jeg NOGENSINDE havde hørt fra dem.

Det var en masseudsendelse. De søgte en webmaster i min region. Én med kendskab til Sitecore.

Jeg tænkte straks, at de da var kommet til rette vedkommende. Har man måske ikke været webmoster i 6 år på en cykelhjemmeside, produceret i Sitecore? 😉

Jeg kunne bare ikke huske, jeg nogensinde havde set eller hørt noget til Dansk Cyklistforbund. Medlemsblad? Nyhedsbrev? Intet …

Faktisk huskede jeg, at jeg engang forsøgte at melde mig ind, men aldrig fik svar og aldrig fik taget mig sammen til at rykke for svar.

Nu skrev jeg til dem, at jeg måske kunne hjælpe. Det var der åbenbart flere der havde gjort. Jeg er ikke så meget til gruppearbejde (jeg vil bestemme selv), så jeg skød en hvid pil efter projektet.

SÅ var det, der kom en mail igen. De undrede sig. Kunne ikke finde mig i deres kartotek. Om jeg var “Helle Jakobsen” med e-mail adressen helle@baghjulet.dk.

Ahhhhaaaaaaaa  – så dæmrede det.

For kort tid siden overtog jeg benævnte e-mail adresse. Den anden Helle brugte den ikke mere og alle de mails hun fik på den konto, var alligevel fejl-mails, som skulle have været sendt til MIG på hellest@baghjulet.dk. (Hun må så have glemt, at hun var reg. hos Dansk Cyklistforbund med den mailadresse.)

Ikke mærkeligt, jeg ikke kunne huske jeg havde hørt fra dem.

Jeg er slet ikke medlem!!!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar