0 In Vandring

Tour de Fiskehus

Lørdag morgen drager Kaj ud på cykeltur. Uhhhh – hvor VILLE jeg gerne selv ud på cykel. Men her 1 måned efter cykelstyrtet, er jeg – bedringen til trods – ikke klar til cyklen endnu.

Så kunne jeg jo så sætte mig ned og surmule over det. Men jeg kunne også vælge at glæde mig over det jeg kan – !

Valget er mit.

Jeg vælger at gå en tur ind til Middelfart, for at købe fisk ind til aftensmaden. En let rygsæk på ryggen og af sted med raske skridt gennem Staurby Skov.

Der er små 6 km til Strib Fisk (på Middelfart Havn). Jeg stiller mig i kø ude på gaden. Jeg har husket husket mundbind i tasken. Der må max være 3 kunder i butikken ad gangen.

Jeg HADER at gå ud at handle i denne Corona tid, hvor man føler sig meget lidt velkommen i butikkerne – den der “naboen-er-giftig-flyt-dig-du-smitter”-stemning, der hersker. Jeg hader den. På vej til fiskehuset gik jeg over på den anden side af fortovet, hver gang der kom mennesker imod mig (vi skal holde 2 meters afstand).

Jeg køber 500 g. laks (til aftensmaden) og en røget makrel (til frokost) og starter hjemturen mod Strib.

Det er dejligt vejr og det er skønt at vandre.

I Staurby Skov ser jeg nogen jeg kender.

Jeg sætter tempoet op og indhenter dem. Jeg må godt gøre tilnærmelser til dem – jeg er i hvert fald i “bobbel” med den ene af dem. Vi følges det sidste stykke ud af skoven.

Vel hjemme efter den 11 kilometer lange gå tur, smører jeg mig et par madder med friskrøget makrel og laver en kop te.

En rigtig OK motionstur, i mangel af cyklen. Nu er jeg klar til at slappe lidt af i sofaen, med en god bog.

PS. Kaj sætter snart BKool hometraineren op til mig inde på værelset. Inden for den næste halvanden uges tid (når jeg kommer på den anden side af 6-uger) er jeg klar til at prøve at rulle lidt på den.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar