0 Udgivet i Tour de Paris/ Vi ser cykelløb

Tour de France “deuxmilledix”

Her skal I se, hvor meget jeg fik at se, at live afslutningen på Tour de France 2010:

GODT der var en storskærm! Ellers havde jeg vist ikke opdaget, der var et cykelløb. Jeg lyver ikke, hvis jeg siger, at jeg ikke så så meget som “et snip” af en cykelhjelm.

Afslutningen på Tour de France ligner til forveksling afslutningen på Post Danmark Rundt, som jeg har oplevet så ofte. Den eneste forskel er, at Tour de France er 10 gange større, at jeg ikke forstår en pind af, hvad kommentatoren siger i højtaleren samt at jeg plejer at have vip-tribune billetter til Post Danmark Rundt.

Men ellers vil jeg sige, at vi havde en kanon hyggelig dag på Champs Elysées i dag og at vi var så trætte og sukkerkolde, da vi endelig fandt en fortorvsrestaurant vi kunne spise på, at vi nærmest var utidige. Noget at spise, en flaske god rødvin og en hyggelig snak liver gevaldigt op. Det har været en dejlig dag.

I aften er vi gået tidligt i seng. I morgen er vores sidste dag her og den skal nydes i fulde drag.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar