0 Udgivet i Motionscykelløb

Tour de Kerteminde

Kajs og mit vækkeur ringede kl. 6. Jeg startede dagen med en stor portion havregryn. Vi skulle til motionscykelløb.

Vi slog ‘Bevæg dig for livet – Riders’ standen op foran Munkebo Kirke kl. 9.00 i morges. Tour de Kertemindes første start gik ved titiden.

Så fik vi vi serveret gratis rundstykker og bananer.

‘DGI Bevæg dig for livet – Riders’ havde tilbud om 2 grupper på den korte rute (en langsom og en hurtige) og som altid, ved vi ikke om nogen vil med i grupperne.

Men vi fik sørme gæster til begge grupper. Kaj og jeg stod for gruppen, der skulle cykle 25 kilometer i snit (det var den langsomme) og vi fik selskab af flere ude på ruten, så vi endte med at blive blev en god flok.

Overskuddet fra Tour de Kerteminde går iøvrigt til Folkekirkens Nødhjælp. Derfor starter løbet med fadervor og en velsignelse af kirkens præst. Det har jeg sørme aldrig prøvet før! Det er 10. gang løbet køres og første gang jeg deltager.

Ruten lagde ud på nogle (for min smag) lidt for store veje. Fuldt optrukne midterlinjer og trafik både forfra og bagfra. Men heldigvis kom vi også ind på de små veje. Vejret var fint og vinden til tider gunstig.

Første depot kom efter 25 kilometer …

Og der var ‘brunner’ på menuen   :-9   Sådan en fandt jeg plads til ovenpå havregrynene og rundstykkerne.

Videre ud på ruten med gruppen. Og her faldt jeg iøvrigt i snak med en gammel bekendt, en af deltagerne på Post Danmark Rundt for Motionister, som jeg kørte følgebil for i 2009 – vi fik en snak om gamle dage.

Depot 2 kom 5 km. før mål.

Nu kunne jeg altså ikke spise mere ‘brunner’!

Så vi ventede lige mens de andre forsynede sig og tog de sidste kilometer i mål.

Vores gruppe kom fint i mål og snittet landede på 27 km/t (hvilket jo var mere, end planen), men alle havde kørt godt og med overskud.

Og så var der grillpølse med kartoffelsalat. Den gled fint ned til havregrynene, rundstykket og brunneren, mens vi hyggede og snakkede efter løbet. Dagen havde været en succes.

Så pakkede vi standen ned og kørte hjem.

Det var en hyggelig dag og en god tur.

Men hold da op – jeg har vist indtaget flere kalorier end jeg har forbrændt i dag.

 

 

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar