1 In Tour de Paris

Tour de Paris – 2. etape

Min dag startede i cykel-Kais værksted uden for hotellet.

Her fik jeg et nyt (sort!) dæk på, fordi en sten havde skåret det gamle. Jeg fik pillet 2 led af min kæde og fik justeret gear. Herefter var jeg klar til den 174 km lange etape mod Bremerhaven.

Og den gik godt – det var en hård dag på kontoret, med megen elastikkørsel, fordi vi kørte gennem mange små byer. Tonsvis af accelerationer som sled på kræfterne. Vi var først i mål kl. 18.30 – så det har været en lang dag på cyklerne.

I aften forlod jeg middagen før desserten og ligger nu på hotelværelset, hvor jeg gæsteblogger og iøvrigt forsøger at restituere 5 kvarter i timen, for at blive klar til morgendagens 140 kilometer lange 3. etape mod Paris.

Jeg er træææææt …

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Benjamin Nybo
  16. juli 2011 at

  Hold humøret højt Helle

  Jeg tror på dig 🙂
  Du er sku pisse sej 😉
  Forsat god tur mod Paris 😉


  Benjamin Nybo Jørgensen

 • Læg en kommentar