0 Udgivet i Tour de Paris

Træningssamling med Tour de Paris deltagerne

I dag fandt den 2. af flere træningssamlinger for Dini Tours Tour de Paris deltagere sted. Vi mødtes i Odense og skulle cykle 100 kilometer sammen.

Teamchefen havde (som det ses på billedet herunder) husapoteket godt fyldt op, men jeg fik ikke brug for udefrakommende hjælp af den slags. I dag var der nemlig to grupper og jeg valgte den bagerste og her blev der kørt i et behageligt tempo.

Vejrudsigten havde virkelig ikke lovet for godt, men regnvejret blev væk, mens vi bevægede os ned gennem midtfyn og gennem bakkerne omkring Diernæs.

På havnen i Faaborg, var der depotet og her begyndte det at styrtregne. Ufff, så blev det koldt. Vi krøb sammen under teltdugen, mens vi tog for os af retterne. Udbuddet var overdådigt, så man måtte passe på ikke at fylde maven for meget, for om lidt ventede bakkerne omkring Svanninge (bøvs!).

De var tilgengæld gode, at få varmen på, da turen gik videre.

Man oplever så meget, når man cykler. Se hvad vi kom forbi oppe i Millinge – et træ med sutter på !

Nej, Kenneth – Nok se, men ikke sutte!!”

Det var godt at få hilst på nogle flere af deltagerne. Man bliver hurtigt rystet sammen på en cykeltur og så kan man notere endnu 100 gode kilometer på kontoen.

På vej hjem købte Kaj nye kartofler ved en landevejsbod – 70 kr. for 1 kg. nye danske kartofler!! Så skal de godt nok også nydes!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar