3 Udgivet i Motionscykling

Trætheden melder sig

Det mest trælse ved, at følge cykelmotionisterne Post Danmark Rundt, er det cykelløb man er tvangsindlagt til, hver dag efter arbejde. De der magre drenge, jeg ikke aner hvem er, som cykler om kap. Speakeren, der for 3. dag i træk forsøger at hidse en stemning op. Den øredøvende LARM af et orkester. Hans Otto Bisgaard i microfonen (Hold kæft hvor er han åndsvag at høre på!!).

Første dag i Rebild var det da meget sjovt. Anden dag i Århus, var det trættende. I går eftermiddags i Vejle var jeg dødtræt (og så havde jeg ikke engang cyklet!) og ønskede bare at komme hjem og slappe af.

Se f.eks lige en kedelig og uinteresseret attitude jeg står der, og lægger for dagen bag solbrillerne, mens den gule trøje passerer mig i Vejle  :-/

migognicki

“Hjem” var denne gang Sorø Ungdomsskole, hvor jeg befinder mig lige nu (ahhhh – trådløst og kodefrit internet på værelserne – det burde da være en menneskeret på alle efterskoler!). Her landede vi kl. 21 i aftes, da vi endelig, ENDELIG havde fået pakket bagage og cykler sammen i Vejle og kom af sted. Det ville nu være nemmere, at cykle et motionsetapecykelløb der gik fra punkt A til B, fra B til C, fra C til D osv. Men det er jo det der professionelle cykelløbs rute vi følger og den rute er nok lagt af alle mulige andre hensyn, end de logistisk praktiske.

I dag skal cykelmotionisterne bare slappe af. Latterlige 110 FLADE kilometer. Og så går der ovenikøbet rygter om rygvind til dem.

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Hans Arndt
  3. august 2009 at

  Hej Helle.
  Side vind, eller ingen vind og det burde virkelig have været en let tur, men en af de vanskeligste for mig. Bare bare total tappet for kræfter efter kongeetapen, så efter 60 km var dagens energi kvota allerede opbrugt. Dejligt at have lørdag eftermiddag til at lade op i.
  Tak for hjælpen undervejs – guld værd.

  Hilsen Hans

 • Svar
  Helle
  3. august 2009 at

  Velbekomme – det hårdt, men sjovt at prøve.

 • Svar
  Lene
  4. august 2009 at

  Jeg kan godt forstå du er træt efter så mange dage. Min mand var helt høj, da han kom hjem, men også træt efter 4½ time non stop på motorcykel, de ville ikke i pit , den gruppe han kørte foran 🙂

 • Læg en kommentar