5 Udgivet i Defekt!!!

Tracket tur

Efter dagens turlederseminar og den efterfølgende korte fælles træningstur, vendte Kaj og jeg cyklerne og tog en lidt længere tur ud på landet.

Kaj har fået sådan en smart “app” (som det vistnok hedder) på sin telefon, så den kan ligge nede i lommen og “tracke” vores tur. Bagefter kan man se, hvor man har cyklet og hvor hurtigt og hvor længe og alt muligt. I dag cyklede vi f.eks. 430 højdemeter!!!

På vej hjem sprang der en eger i Kajs baghjul. “Damn!!!”, bandede han. “Det er anden gang, det sker på kort tid”.

Jeg spurgte (forsigtigt) om den slags ikke har noget med vægten, at gøre? Altså, den vægt man sætter ovenpå cyklen, ik’?

Ja, det er bare, det har jeg nemlig hørt, det kunne ha’ …

Men det havde det IKKE, kunne Kaj fastslå.

Så fik vi det på plads.

Andre blogindlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  skoge
  19. marts 2011 at

  Hmmm – du har ret og Kaj har uret :o))))))), men sig ikke til ham, at jeg har sagt det. Og iørvrigt tillykke med arbejdet og hils min fætter Torben Thomsen når du ser ham derude….Så er det vel også et plus, at cykelturen ud til rundkørslen i Nr. Åby hører til blandt dine absolut største cykelfavorit ture eller ? :o)))))))

 • Svar
  FruE
  19. marts 2011 at

  Er nu smart med de rute trackere. Jeg bruger også min til gåture (dem som ikke bare er hygge, men for lidt motions skyld) samt løbeturene.

  God weekend.

 • Svar
  Helle
  19. marts 2011 at

  Min mund er lukket med 7 segl, Skoge – og turen ud til Nr. Åby rundkørslen kan ganske rigtig være dræbende, især i modvind.

 • Svar
  Helle
  19. marts 2011 at

  FruE – Jeg MÅ simpelthen have mig sådan en telefon der …

 • Svar
  Lizelotte
  23. marts 2011 at

  Hvad hedder den app lige?? Sådan en kunne jeg da godt bruge 🙂

 • Læg en kommentar