0 Udgivet i Tour de Paris

Træt – aaalt for træt

Vi var klar til at vende snuden hjem lørdag morgen, men det skulle vi ikke.

Vi skal være i Paris hele weekenden, så vi kan lige så godt få det bedste ud af det. Det er ikke sikkert, vi kommer her lige foreløbigt. Vi er bare så trætte. Vi er ALTID trætte, når vi er i Paris den her weekend og det er 4. år i træk nu. Og de TO af gangene har jeg været syg og skadet og nyopereret og på morfin. Jeg har ingen gode minder om Paris. Jeg har været rigtig meget ked af det, i Paris. Jeg er klar til at afslutte det kapitel i mit liv, der hed ned-og-se-tour-de-france-afslutning.

Jeg trænger til at komme hjem og slappe af. Hjem til min have, som er så fredelig, man skulle tro det var løgn. Hjem til min lokale strand. Min skov – luft og højt til himlen.

Vores hotel ligger i et “rababer-kvarter” helt ud i St. Denis, og det indbyder ikke til afslapning på hotelværelset. Når man stiger ud af metroen, checker man lige sin taske, for at se, hvad der mangler.

Det er 35 grader varmt.

Så i går vaklede vi lidt rundt på må-og-få sammen med Lars og Susan, suste rundt med metroen til forskellige steder. Var på markede. På Montmartre. I Sacre Ceur. Fandt skygge! Fik noget at spise og endte  i Jardin Tulieries, hvor vi fladede ud og spise IS, bjerge af is, og så livet defilere forbi. Stille og roligt – og hyggeligt.

vaklerrundt

Hen på aftenen tog vi en metro hjemad og fandt (efter nogen søgen) en restaurant med bare nogenlunde RO. Hvor det dog LARMER overalt her. Og hvor ER der dog mange mennesker. Hvis man absolut skal til Paris, gætter jeg på denne weekend er én af årets værste dage, at være her.

Og så undrer det mig hvert år, at “det franske køkken” er noget med pomfritter og hvid baguette? Hvorfor får man så dårlig mad??

I dag er det søndag og i aften kommer Tour de France til byen og det vil vi ind og se.

Indtil da må dagen gå med at finde et eller andet ÅNDEHUL, hvor man kan holde ud af opholde sig indtil da.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar