0 In Bolig og hjem

Træt, træt, træææææt

SIKKE en hård weekend vi har haft. Vi knokler og slæber, for at få tømt det gamle hus. Jeg har gjort hovedrent i flere dage og jeg er så træt. så træt.

Det sidste jeg bar ud af soveværelset, inden jeg sæbede hele rummet af, var LP pladerne. Jeg har reduceret samlingen med 50 stk. (så kunne de da være i én kasse) og har lavet en bunke jeg med sikkerhed, ikke har følelser for. De ryger til genbrug. Så er der kun 200 plader tilbage, at forholde sig til.

pladerne

Problemet med LP pladerne er ikke, at jeg ikke kan få musikken at høre, hvis jeg kasserer pladen. Det kan jeg sagtens.

Problemet er, at jeg kan huske hvor hver eneste plade kommer fra og hvor hyggeligt det var, når vi tog pladen ud af reolen, studerede coveret, lagde skiven på afspilleren, kørte støvsamleren forsigtigt hen over vinylet, inden vi satte diamant-pickup’en i rillen og lyttede til musikken. Hvordan kan jeg smide dem ud???

Men jo, det går da fremad. Vi er begyndt på garagen. Alt det skrammel, man har opbevaret. På genbrugsstationen mødte vi vores bankrådgiver. “Nå? Så er I ved at tømme huset?”. Han ved alt om vores husprojekter …

Det er blevet søndag aften. Der går mindst en uge og en weekend mere, inden vi er færdige. Jeg glæder mig til vi får tid til andet end flytning, oprydning og rengøring – at cykle en tur, f.eks.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar