0 In Løb

Trailløb på en mandag aften

Søndag var jeg til Naturfitness – en helt vild dejlig tur. Jeg deltog på begynderholdet, der løb 4,5 km og lavede forskellige øvelser indimellem. På billedet herunder laver vi f.eks. åndedrætsøvelser.

naturfitness-15-2-15

Mandag aften stod den på min 2. træning med løberpigerne fra TRI klubben – i dag var der trail-løb på programmet. Dvs. vi løb op og ned af alle bakkerne i Madsby Parken.

Jeg kan konstatere, at jeg heller ikke kan LØBE op af Hestebakken – selvom det såmænd kan være helt rart, at være fri for at have cyklen på slæb. Hvor bliver jeg bare udfordret på de ture.

Efter løbeturen kørte jeg ud til Nikoline. Jeg er nemlig græsenke i disse dage, hvor Kaj kører rundt og besigtiger de (meget hemmelige!) ruter til sommerens Post Danmark Rundt. God anledning til en tøseaften.

Med mig hjemmefra havde jeg bragt en menu fra min nye Måltidskasse fra Årstiderne. Efter 3 måneder med “Low-Carb kassen” er det tid til at prøve noget nyt .Jeg har skiftet til “kvik-kassen”, som udover 3 menuer også indeholder en del frugt.

Ikke så ringe oven på en god aktiv dag.

madhosniko

Vi sluttede mandag aften med kaffe og kage i Nikolines sofa.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar