1 In Mallorca

Trio’en på Coll d’Honor

Her ser I mig og min lille gruppe D kvinde-trio, som jeg har cyklet dagens 114 kilometer og 900 højdemeter sammen med. Orienten er dermed besteget – for 6. gang i mit liv.

Nu kan det selvfølgelig godt være I undrer jer over, hvordan Kaptajn Helles gruppe D er gået fra de 18 personer vi var den første dag, til de 3 I ser her. Man kunne jo sige, at agtergruppen fyrede mig som turleder? …. De syntes i hvert fald, der blev kørt for stærkt foran og efter nogle dages utilfredshed med alt for meget opsamlingskørsel, måtte jeg sige, at mit tilbud var, at være turleder i gruppe D tempo og ikke i E – som jeg end ikke er turleder for derhjemme. Jeg er selv på cykelferie og her stoppede min guide service.

Vores veje skiltes og sådan blev vi alle sammen gladere og forresten kunne de sagtens klare sig uden mig.

Men da havde mine stærke D-gutter for længst forladt gruppen til fordel for gr. C (pga. for meget kvinde-kævl), resten var taget på kæreste dag med konerne i gruppe F i dag – så var vi kun 3 tilbage.

Det havde ellers været rart at være et par stykker mere, til at trække …

Lena, Kirsten og jeg kørte rigtig godt sammen i dag og vi trådte det bedste vi havde lært hele vejen rundt – opad, ud ad lige landevej og … nej – ikke nedad. Jeg tøffede ned i sneglefart. Kirsten lagde sig solidarisk bag mig og Lena styrtede ned ad bjerget i vild dødsforagt og ventede på os ved foden .

Og solen har skinnet på Mallorca hele dagen. Bare arme og korte rør. Pragtfuldt!

Jeg skyllede TO alkoholfri Saint Miquel i halsen til afterbiking.

514 kilometer har jeg nu kørt her på Mallorca. I morgen er min sidste dag på Cannondale. Lørdag leger vi turister, inden turen går hjem til Danmark igen.

Jeg er også ved at trææææt …..

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lena nørregaard
    30. april 2015 at

    Det var virkligt sjovt. Bare at given den gas, og vi overlevet.

  • Læg en kommentar