2 In Bolig og hjem

Tuborg plakaterne er fundet

I et stykke tid har jeg ledt efter nogle gamle Tuborg plakater, som jeg har et særligt forhold til, fordi et eksemplar af sættet hang i mit og Kajs første hjem sammen i begyndelsen af ’80’erne. I kan se dem på billedet herunder.

Allerede dengang var jeg vild med Vintage.

Dengang skar vi plakaterne ud og skar reklamen væk. (Det er det Kaj ligger og gør på billedet herunder.) Vi hang dem direkte op på væggen med knappenåle.

Efter nogle flytninger gik plakaterne til.

Forleden fandt jeg dem så igen på nettet og i dag ankom de sikkert og godt pakket ind i et rør. “Gammelt bras”, synes Kaj.  Og hva’ så? Man holder da ikke op med at elske noget, blot fordi det er blevet gammelt.

Se bare, hvor lang tid jeg har beholdt ham 😉

Jeg synes plakaterne er søde og denne gang vil jeg ramme dem flot ind og bevare reklamen omkring billedet. “Tid er ikke noget man har, tid er noget man ta’r“, står der bla. Vise ord.

Nu er det weekend og jeg ta’r mig tid. Tid til at slappe af – og nyde synet af mine gamle nostalgiske Tuborg reklamer 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ib
  10. februar 2012 at

  Hej Helle

  Blandt din farmors efterladenskaber var en B & G platte af den svedende vandringsmand som ses øverst på dit billede. På bagsiden af platten står der på engelsk at titlen til motivet er “tørst” kreeret af kunstneren Erik Henningsen i forbindelse med konkurrence udskrevet af TUBORG i 1900. Lige siden er kreationen blevet kendt over hele verden hvor TUBORG er kendt og blevet nydt.
  Platten har nr 4882 / 619 – altså er den nr. 619 ud af 4882 fremstillede.
  Den er din hvis du vil ha’ den.

 • Reply
  Helle
  10. februar 2012 at

  Jo tak. Mere nostalgi til min samling 🙂

 • Læg en kommentar