0 In Motionscykling

Tur Rands Fjord Rundt

Der skal nogle kilometer i benene – mindst 200 om ugen – så sådan en helligdag er en kærkommen anledning til en cykeltur. Jeg annoncerede min tur til kl. 10.00 og 10 klubkammerater ville med.

Jeg besluttede, at vi skulle cykle ruten fra motionscykelløbet Rands Fjord Rundt 67 km (sådan cirka). Der er flere gode bakker og det er en flot tur. Da Kaj meldte sig på banen, uddeligerede jeg turlederansvaret til ham. Jeg ved nemlig, at han har overskud til både at cykle og læse kort og kan finde rundt overalt. “Normanden” er godt nok ikke helt i sin gamle form, men hvis han sparede på føringerne, kunne han sikkert følge med os rundt på turen.

Og det gik forrygende. Dejlig rute. Tørvejr. En anelse koldt, men godt selskab og positive mennesker. Selv turens eneste punktering, kunne ikke have været sket på et bedre sted.

Vi nød bare pausen og udsigten på Sellerup Strand, mens der blev skiftet slange.

Da jeg rullede i garage, var der gået 83 gode kilometer ind på kontoen. En rigtig dejlig Kristihimmelfartstur.

PS. Jeg har en MEGET træt Kaptajn siddende ovre i lænestolen lige nu. Dagens tur blev “nordmandens” forløbig længste i år! Måske skulle jeg  “nulre” hans ømme lægge lidt, som tak for hjæpen?

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar