0 In Ferie

Turismeprodukter – hvad skal vi købe?

Jeg starter søndag morgen med at løbe en tur i lokalområdet. Jeg nærmer mig 200 km i løbeskoene og de er opnået på den halve tid, i forhold til sidste år).

Så hjem til morgenmaden, hvor Kaj har nybagte gulerodsboller klar.

Mens vi spiser dem snakker vi om, hvordan vi festede med Nordmændene i Bergen i dag for 12 år siden. Det var en kold og flot 17. maj …

Der bliver ingen ture til udlandet denne sommer …

I radioen kan vi høre, at for at indhente den omsætning, som dansk turisme taber denne sommer, pga. Corona krisen, så skulle ALLE danskere – fra baby til olding – bruge hver 5.000 kr. på turismeprodukter fra april til september, hjemme i Danmark. Og her snakker vi ikke om gratis leve-på-nas-tur til Moster Anne-Grethes sommerhus på Langeland – næ, vi skal ud og bruge penge. Hmmm? Hvilke turismeprodukter skulle Kaj og jeg dog finde på at købe for 10.000 kr. fra nu af og frem til Provance-turen i september?

Ja – nu er det ikke fordi. Der er jo aldrig noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. F.eks. købte vi i efteråret billetter til endnu en Santiano koncert i Bad Segeberg 22. maj 2020, efter den fede oplevelse vi havde sidste år. Men i januar kom der så en bryllupsinvitation til 23. maj og vi måtte sige til vores venner, at de måtte tage deres næstbedste venner med derned i stedet – vi meldte fra.

Som bekendt bliver der ikke bryllup 23. maj.

Men der bliver heller ikke nogen Santiano koncert den 22.

Den er udskudt til næste år. DET betyder at vi alligevel kan komme med … næste år. BÅDE til koncert OG bryllup 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar