0 In Mad

Tynd blomkålsomelet med kød på

Ud at spise? Nej. Ferien er forbi og vi har spist så meget ude.

I stedet lavede jeg en “Pizza” i aftes.

blomkaalsaeggekage

Vi spiste den og bagefter ventede jeg på den der sætning, Kaj ofte slutter et måltid med:

“Det smagte sgu da meget godt”. (Og husk,meget godt” er ofte meget mindre godt end bare “godt!”).

Men den kom ikke, sætningen, så jeg lavede det der utålmodigheds-håndtegn (“kom? kom ?….”) og kiggede spørgende på Kaj.

“Hvad?”, spurgte han.
“Det smagte sgu da meget godt?”, spurgte jeg.

Så kom sandheden: Kaj er ikke så tosset med min “pizzabund” af blomkål ….

Og han har en pointe der, Kaj. Hvorfor kalde det “Pizza”, når det man har lavet i virkeligheden er en tynd blomkåls-omelet, belagt med tomatsauce, kød og ost. Det er jo ikke Pizza mere, når der ikke er en rigtig Pizza bund.

Det er jo heller ikke “wraps”, når pandekagen i virkeligheden er et salatblad og ikke Ris-á-la-mande når det vi spiser i virkeligheden er hytteost rørt op med græsk yougurt og vanille.

Hverdagen banker på. Det mandag morgen og jeg kan sige, som jeg sagde sidste år – medmindre der sker noget uventet, går der nu et helt år, inden jeg igen frit kan disponere over mit liv i 3 sammenhængende uger.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Garmin kursus

Torsdag aften: Garmin kursus. Nu er jeg tip-top ajour med mit nye apparat, som jeg måtte købe, fordi den gamle stod af. Herunder ses den ene af aftenens 3 undervisere....

Close