0 In Hverdagen

Uartig og ligeglad

Her til morgen husker jeg at give mig selv et kæmpestort klap på skulderen. Selvom arbejdsdagen i går blev alt for lang, så var den opgave jeg sad med i aftes rent faktisk løst, da jeg gik i seng kl. halv 12. Migrationen lykkedes, patienten overlevede. Et joomla site får et nyt, opdateret og topmoderne look .

“Hold kæft, hvor er du go’ Helle!“.

For at belønne mig selv smyger jeg mig her til morgen ned i min nye Masai kjole, købt på udsalg. Den lægger sig løst omkring min ømme  krop – aaaer mig – Ahhhhhhhhh. Jeg har BRUG for at blive aaet i dag 🙂

Af samme grundt ignorerer jeg det gode råd, jeg ellers fik af en velmenende veninde, om IKKE at gå i løsthængende tøj (som Masais kjoler, f.eks.). Det får mig til at se tyk ud!

At se tyk ud!

Det er jo nærmest en forbrydelse.

Lige i dag er jeg uartig og ligeglad.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar