0 In Bolig og hjem

Ud af klædeskabet #4 – tørklæderne

Projekt Tæl-dit-tøj – jeg kan se i min regneark, at jeg er den lykkelige ejerinde af 11 tørklæder.

Alle (pånær 2) er gaver, jeg har fået. Der er julegaverne fra Nikoline, Noa Noa gaverne fra Emilie, det laksefarvede Anne-Marie forærede mig, efter sin rejse i østen – og mange flere.

Tørklæder er dejlige gaver at få foræret.

Jeg tænker altid på, hvor tørklædet kommer fra, når jeg tager det på og et tørklæde er et blødt og kærligt stykke textil at vikle omkring sig. Mine 11 tørklæder har stort set ikke kostet mig noget, hvorfor de er værdiansat til 0 kr. (gaver) i den kolonne, der viser mig tøjets værdi. HyggeHelles garderobe siger i skrivende stund: nyværdi kr. 49.853 – nedskrevet værdi: kr. 21.138 – jo, for jo længere tid jeg beholder og bruger mit tøj, jo billigere (og mere bæredygtigt) har de været for mig (#nørd).

Bæredygtigt er købet af min nye taske, som ankom i går fra en webshop i Tyskland, nok ikke. Alene det, at transportere en genstand fra Tyskland og til Strib, bare fordi jeg VILLE have den taske, i den farve … øh, det snakker vi ikke om. Jeg burde købe den lokalt (men jeg kunne ikke finde den).

Men superglad er jeg for tasken, som jeg er sikker på bliver en taske for livet (jeg kan mærke det).

Min nye Fjällräven Totepack No. 1 var ikke billig. Men den rummer både store madpakker, ekstra tørklæder, mobildevises, pengepunge, makeup og medicin. Og så kan den laves om til rygsæk. Og tasker, det er faktisk noget af det, jeg aldrig har brugt særlig mange penge på – ikke mindst, fordi mor-Helle her altid har arvet og genbrugt de tasker døtrene efterlod.

Om lidt vil jeg kaste et tørklæde omkring halsen og min nye Totepack over skulderen og tage på arbejde. Onsdagen kalder. Jeg har behagelig cykeltræthed i benene efter 72 km med kammeraterne i gr. D i går aftes. Solen skinner. Der dufter af sommer ind af mit åbne vindue – og der er så meget at være glad for i dag 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar