0 Udgivet i Livskvalitet

Ud af klædeskabet #13

Jeg er i ualmindeligt godt humør, denne fredag eftermiddag.

Det har været en god dag på udekontoret. Der sker gode ting på mit arbejde (som jeg har glædet mig til længe). Jeg starter snart på nye opgaver – nyt job (i samme firma) og jeg har fået en ny kontorplads, hvor introverte Helle allerede har det meget bedre (den skal jeg fortælle mere om en anden dag).

Jeg er inviteret ud!

Af min mand. Vi skal ud og spise en god middag og jeg fisker en af mine (mange!) pæne kjoler ud af klædeskabet. Den er rød, så jeg maler negle og læber røde. Jeg tager farmor i Faaborgs ravbroche på (arvegods) og sætter en høj messy-bun helt op på hovedet. Jeg lægger en mørk aften makeup.

Og så vil tage mine nye briller på. Jeg har egentlig købt dem til at sidde for at skærmen med, men til min store overraskelse er de så rare at have på, at de bliver på næsen også på en night-out.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar