0 Udgivet i Fest

Ud af klædeskabet #15

Er det i dag det sker? Er det i aften bryllupskjolen skal i brug igen for første gang, siden … brylluppet?

Jeg har i hvert fald fisket den ud af klædeskabet og her lørdag formiddag, går jeg og “summer på det”. Jeg skal nemlig fint i byen.

Meget fint …

Vi skal på weekendophold på Holckenhavn Slot og det glæder jeg mig rigtig meget til. Anledningen er et Jubilæum, de andre gæster er nogle rigtig hyggelige mennesker (jeg ved det, for jeg kender dem alle sammen) og jeg er sikker på det bliver festligt.

Hvis ikke man skulle have sin Jeanne D’Arc gallakjole og sine guldstøvler på, når man skal til fest på et slot – hvornår skulle man så?

Men ellers er det bare en helt almindelig lørdag morgen, den 12. marts. I dag er det 2 år siden Mette Frederiksen lukkede Danmark ned for første gang pga. Corona og her 2 år efter, er jeg vaccineret mod Corona 3 gange og har haft virussen 1 gang. Det er også mine svigerforældres 62 år bryllupsdag.

Nå, men jeg smutter igen – jeg skal ind og pakke kuffert.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar