0 Udgivet i Hverdagen

Ud af klædeskabet #16

Nå – så kom snevejret.

Jeg skubber de ny sommersandaler lidt til side og tager lukkede sko på.

Og så ifører jeg min seneste Trendsale køb – en brun-mønstret kjole fra Ofelia. Kategori: “Ny med prismærke” (jeg klippede mærket af da den kom).

100 kr.

Når sandheden skal frem, har jeg i årets første kvartal, som slutter i dag, indkøbt for 769 kr. tøj om måneden. Ok …. hvis jeg nu trækker undertøj fra (for det tæller ikke rigtig som tøj, men mere som en bitter nødvendighed à la rugbrød og mælk), så er jeg nede på 629 kr. pr. måned …. altså uden sko. Hmmm … det er over det budget, jeg har sat mig, men det skal nok udligne sig.

Det dyreste stykke tøj jeg har købt i kvartalet er den laksefarvede fra Soya Concept, for den blev købt fra ny. Jeg har allerede pakket mit vintertøj væk og forberedt min forårs-capsule. Der er maaaaasser af gode ting, at fiske ud af skabet. Jeg får ikke brug for at anskaffe mig nyt foreløbigt.

I dag tager jeg tidligere fri fra arbejde – jeg skal på besøg hos en speciallæge, der skal undersøge mine ribben. Det er mit forsikringsselskab, der har sendt mig ud til ham i forbindelse med min skadessag. Jeg meldte nemlig mit cykeluheld til min ulykkesforsikring og nu er sagen under behandling.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar