0 In Bare pjat ..

Ud af klædeskabet #2

Det er onsdag. Jeg går all-in på lyserød i dag.

Mine nye lyserøde Nature sko, der ankom med posten forleden (de føles som at gå på en sky). Sneaky Fox strømperne, som jeg fik af Emilie i julegave. En af mine nu (kun) 23 kjoler (solgte én på Trendsale i går). Den lyserøde cardigan, jeg købte i en butik i Lübeck dengang jeg besøgte Nikoline og svigerdrengen dernede. Noa Noa tørklædet fra 2011. Selv min urrem og mit hårspænde er lyserøde i dag. 🙂

Inden arbejdsdagen, med salgsmøde og en kollegas 60-års fødselsdag begynder, har jeg overstået 1000-meter morgensvømning. Nu da jeg har stået i kø i går igen, for at få en negativ coronatest, skal den DÆLME ikke spildes.

Vi går imod Kristihimmelfartsferien i dag. 4 fridage venter forude.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar