0 In Bolig og hjem

Ud af klædeskabet #6

Eller skulle jeg hellere skrive IND i klædeskabet?

For nu er det bryllupskjolen jeg taler om. Den jeg møjsommeligt ledte efter i halvandet år op til den store dag. I’m the Brides Mom – den skulle være fin og festlig og rar.

For nu bliver den hængt derind – i klædeskabet. Den har gjort hvad den skulle.

Jeg følte mig godt tilpas i Jeanne D’Arc kjolen hele dagen. Den var blød og behagelig, og det lykkedes mig at undgå at træde blonderne i stykker med mine guldstøvler.

Jeg dansede rent faktisk i kjolen! Dansede …. som i rørte ved fremmede mænd … uden coronaafstand!!!

Jeg gjorde andre mærkelige ting i kjolen: Gik til en buffet, sammen med fremmede mennesker. Sad på under en halv meters afstand, af fremmede mennesker. SANG sammen med fremmede mennesker. Gav hånd til fremmede mennesker. Brugte samme toiletter, tog i samme dørhåndtag … og alt muligt andet grænseoverskridende, som man helt havde glemt man kunne.

Til gengæld kunne vi ikke være i Den Danske Folkekirkes kirkerum. HER smitter Coronaen nemlig åbenbart mere end den gør til en EM-Fodboldkamp. Så brudeparret flyttede vielsen hjem i en 200 år gammel hestestald hos gommens forældre. Her blev pyntet, så rummet blev til det smukkeste rustikke kirkerum, med æresporte i buxbom og thuja, levende lys, alter, sølvkandelabre, musik og lydanlæg – og blomster. Masser af markblomster.

Her måtte alle være.

Det kunne ikke have været en smukkere ramme for vielsen.

Jeg gav den nette sum af 600 kr. for kjolen – på bud. (Kajs bryllupsoutfit kostede 3.600!).

Jeg har ikke lyst til at sælge den. Lige nu skal den bare gemmes, som en souvenir.

Det er mandag morgen – 1. arbejdsdag efter 3 ugers ferie. Jeg er veludhvilet efter en god nats søvn og SÅ klar til at starte på hverdagen efter 3 ugers sommerferie hvor jeg slet ikke har haft tid til ferien-er-snart-slut-blues.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar