0 Udgivet i Hverdagen

Ud af klædeskabet #7 – cardigan og lukkede sko

De her dage i slutningen af august, er altid en lille smule depressive for mig. Det er det med de lyse sommeraftner, der går på hæld. Pt. virker det oven i købet som om sommervejret også er hæld? Det regner. Temperaturen falder. Jeg har ikke cyklet siden søndag.

Og det er blevet tid til cardigan og lukkede sko (jo, jeg får hurtigt kolde fødder – ikke noget med sandaler indtil oktober for mig).

2. uge efter ferien er døgnrytmen ellers tilbage i arbejds-mode. Jeg trækker i blødt tøj. Cardiganen fra Saint Tropez (købt på Trendsale – liiiidt for slidt i forhold til den “næsten som ny” kategori, den lå i. Men pyt. Den kostede ikke meget), tørklædet (som jeg købte på marked i Lübeck) og lukkede Nature sko. Jeg iklæder mig oven i købet de lyserøde strømper, jeg arvede fra Laura før hun tog på efterskole … bare fordi. Verden er rosa i dag og på min arbejdsplads er der absolut INGEN dresskode.

Om lidt – ud i morgentrafikken og af sted på arbejde …

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar