0 Udgivet i Hverdagen

Ud af (Nikolines) klædeskab #17

I sidste weekend hjalp vi Nikoline og svigersønnen med at flytte ind i deres nye hus. Et KÆMPESTORT flot hus, med et master-bedroom med et KÆMPESTORT klædeskab. Alligevel kunne Nikoline næsten ikke finde plads til sit tøj.

Og så havde hun endda ellers lige ryddet ud.

Og noget var endda allerede pakket væk på et fjernlager.

Jeg fortalte Nikoline om mit #projekt-tæl-dit-tøj (hun lignede en der tænkte “get a life!”). En af reglerne: Køb ikke noget nyt, før du har brugt det tøj op, du allerede har.

“Jamen, så skulle jeg jo ikke købe nyt tøj i flere år?!“, sagde Nikoline bestyrtet!.

Præcis …

Alle de fine kjoler, jeg hang ind ind i Nikolines nye skab. Jeg vendte og drejede dem og tænk – jeg fik lov til at låne en med hjem (“Vi kan da lige så godt deles – jeg brugte den, da jeg var gravid!” Jo, jo. Ved det godt. Vi er egentlig ikke samme størrelse).

Hvor ER den fin. mbyM. “Rå kvindelighed blandet med skandinavisk ”coolness”, baseret på stilfulde, kompromisløse designs.” 

Jeg er næsten al for fin til en fredag på hjemmekontor, hvor jeg slet ikke skal ses.

For resten har jeg fået råd til at købe nye kjoler. Jeg har nemlig fået afsluttet min ulykkes-forsikringssag vedr. mine brækkede ribben. Og jo – jeg fik konstateret en méngrad og dermed udbetalt en forsikringssum.

Hvad er der at sige til det? Tillykke?

Jeg minder mig selv om det smertehelvede, jeg gik i gennem for halvandet år siden. Og om, at det er derfor man tegner en ulykkesforsikring. Man håber ALDRIG at komme ud for en ulykke, men sker det alligevel, så …

Men nej – INGEN nye kjoler til mam-Helle. Forsikringspengene skal opspares og omsættes til tid. Pension. Overskud …

Jeg har HAR prøvet at bruge mange penge på tøj.

Det var kun en kortvarig fornøjelse.

Og jeg kan jo bare låne Nikolines 🙂

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar