0 Udgivet i Bolig og hjem

Ud af skabet #2

Jeg brugte mandag i påskeferien på at pakke mine 24 stykker sommertøj ud af kassen. Derfor kan min 9 år gamle Noa Noa nederdelen komme på i dag.

Og ved I hvad? Jeg fandt et lille hul i stoffet! Dermed hænger den gamle Noa Noa nederdel også i en tynd tråd og ligger forrest som det næste, der ryger ud. Man gider ikke huller i tøjet.

Der er i øvrigt meget af min Noa Noa, tøj der snart ryger ud.

For det første, er det mindst 7 år gammelt (for jeg købte det, dengang Emilie arbejdede i butikken) og for det det andet konkluderede Emilie og jeg ellerede dengang, at Noa Noa tøj er for dårlig kvalitet. Giver man 1200 kr. for en kjole, så skal kvaliteten være i orden. Emilie fortalte, at de fik enormt mange reklamationer på det tøj de solgte. Hvad er der ved at blive “månedens sælger” i butikken, når en skuffet kunde kommer tilbage næste måned og skal have pengene tilbage, fordi syningerne går, trådene flosser eller materialet er så sart, at det ikke kan tåle at blive brugt. Kjolen på billedet herunder, fik jeg f.eks. lov at købe for “en slik” fordi forretningen returnerede alle modellerne til fabrikken. De ville ikke sælge dem, fordi folk reklamerede over dårlig kvalitet. På billedet er jeg på vej til bryllup.

2012. Helle er ikke sur. Helle er skuffet. Det blev en “engangskjole”. Men pyt, for mig var den billig.

Til Noa Noa sommernederdelen sætter jeg en genbrugs T-shirt jeg har fået af én, der ikke var til glitter og den sorte Noa Noa cardigan fra 2012 (god kvalitet).

Jeg er klar til en onsdag, der byder på aftaler og opgaver fra 8 til 16.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar