0 In Motionscykling

Ud at træne hovedet

Endnu en tur på raceren. I dag sammen med Vibeke, min veninde, som jeg ellers ikke har cyklet sammen med i 100 år. Hun kører nemlig ikke racer og MTB mere. Efter nogle operationer i sin fod for nogle år siden, skiftede hun til el-cykel og holdt op med at cykle med Baghjulet.

I dag passede vores tempo helt perfekt. Og Vibeke hentede mig ved døren og fulgte mig HELT hjem.

Et sted på turen spurgte jeg Vibeke, om hun kunne huske, at vi havde kørt her på min allerførste tur på den røde Vision Bike i 2007 – Jomfrutogtet? Det kunne hun ikke. (Den røde Vision Bike havde jeg indtil 2012, hvor den blev stjålet fra mig.)

På samme strækning mødte jeg også én af mine bekendte, der havde sendt mig en varm og personlig hilsen, da jeg lå på hjerteafdelingen i Odense 14/6. “Hvor er det godt at se dig på cykel!“, råbte hun til mig, da Vibeke og jeg SUUUUSTE forbi hende og hendes hund med 20 km/t i timen 🙂

I baglommen på min cykeltrøje har jeg en lille spray, som Hjerteafdelingen sagde jeg skulle bære på mig resten af mit liv (!). Jeg skulle se den som en tryghed, sagde sygehuset. “De fleste bærer den på sig nogle år og glemmer så småt alt om den”, sagde de. Jeg håber ALDRIG jeg får brug for den. Jeg synes det føles SYRET at putte flasken med Nitroglycerin i baglommen når jeg tage ud på cykel.

Ps. Jeg træner nok mere mit hoved, end jeg træner mine ben lige fortiden.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar