1 In Bakker

Ud at trampe nogle alper

Vibeke og jeg cyklede 2½ time på mountainbikes i skoven i går.

2½ time!!!!

Rundt og rundt i zik og zak og frem og tilbage – og vi fandt de mest uvejsomme steder, hvor vi aldrig har været før.

Vibeke er vild og blodig og cykler ned steder, hvor jeg end ikke ville drømme om at forsøge! “Hov! Vi skal lige derind og se, om vi kan komme op ad den der bakke”, siger hun. Eller: “Den der bakke kan jeg godt køre ned af – jeg prøver lige. Tør du også eller venter du her?”.

Og  uuhhhha, nej. Jeg turde heller ikke cykle nedad i går. Men hold op, hvor var jeg træt efter da vi trillede ud ad skoven og hjem over.

Nu er det søndag morgen. Klokken er kun 7.30 og jeg drikker morgenkaffe, iført cykeltøj. Jeg skal til Alpetramp og har en cykelaftale med Irene. Og NU skal det godt nok blive spændende, om det vil lykkes mig at få mine ben – som føles temmelig stive efter gårsdagens skovbakker – i omdrejninger igen. Måske vil det vise sig, at have været en meget dum disposition, at tage 2½ time på mountainbike dagen før Alpetramp, men jeg havde da ved gud ikke drømt om, at en skovtur med Vibeke ville køre mig så træt.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Touborg
    20. oktober 2009 at

    Det lyder super fedt med så lange ture i skoven. Det gør jeg for lidt. 🙂

    Da vi boede i Fredericia holdte jeg meget af at benytte Hannerup skoven.

  • Læg en kommentar