0 Udgivet i Motionscykling

Ud i de nye cykelbukser

Dagens cykeltur med Kaj og Keld gik mod Bogense.

76 km og min første tur i bare ben i år!

Og nøj, hvor var mine nye Baghjulsbukser bare gode at køre i. Jeg har købt dem et nummer mindre, end de gamle og det var en god strategi. Man sidder simpelhen bedre på puden, når bukserne sidder godt til (klog af skade). Det er ellers lidt grænseoverskridende at skulle SKRUE sig ned i stramme cykelbukser …

Og stramt, det sidder str. Medium dælme på mig og alle mine Corona-kilo. Måske skulle jeg se at komme i cykelform?

Vi holdt stop på Bogense havn, hvor folk nød solskinsvejret og nød at kunne sætte sig på en cafe og drikke og spise. Vi morede os over en stor MÅGE der fangede en levende ål og slugte den levende, for øjnene af alle café gæsterne. Velbekomme!

Jeg kunne iøvrigt ikke lade være med at mindes den cykeltur jeg havde til Bogense 10 år siden, men den historie vender jeg tilbage til i morgen.

Det er kristihimmelfartsdag i dag – der skulle have været Eventyrløb og Lillebælt Marked og Danmarks Højeste … og bryllup (på lørdag). ALT er som bekendt aflyst og udsat.

Og så er Post Danmark Rundt også aflyst. Det behøver Kaj ikke bruge ferie på i år.

(Gade vide hvornår aflysningen af Århus-Odense-København kommer?)

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar