0 In Mine cykler

Ud i morgentrafikken

Jeg tog en ny vej på arbejde i dag. Det arbejde, som jeg stadig (efter 10 mdr.) tænker på som "mit nye arbejde". Før cyklede jeg 11 km om morgenen. Nu cykler jeg kun 3.

Trek'en keder sig. Den får aldrig rigtigt strakt ud mere.

I stedet for at cykle ned igennem Ø-kvarterets skolesti og holde for trafik ved Assensvej, ved Brovejen og igen ved Odensevej – holde, holde og holde – så kørte jeg ad de store veje uden om byen. Her er lange lige stykker, ingen flaksende skolebørn at passe på, ingen veje at krydse, gode rundkørsler. Op på den store klinge og af sted.

Trek'en blev helt vild under mig!

"Yiiiiiiihaaaa, hvor det går Helle. Hvor er det længe siden vi to har været oppe i fart om morgenen. Vi ta'r den her vej fremover, gør vi ikke?"

Jeg vil ikke love den noget.

Hvad Trek'en ikke lige tænker over er, at der er en efterårsstorm under vejs – og den storm havde vi i ryggen her til morgen.

Vi må se …

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar