2 In Ham og så mig

Ud på den gule Bianchi

Årets første træningstur på den gamle gule Bianchi (som er degraderet til vinterracer) fandt sted i dag og i selskab med Kaj. Og han har den regel, siger han, at når man cykler med ham, “så træder man fra man kører hjemmefra, til man er hjemme igen”.

Det gjorde jeg mit bedste for at leve op til og det gik fint. Jeg fik bevist for mig selv (hvad jeg længe har haft mistanke om), at de pulsværdier jeg cykler efter, når jeg kører pulsspinning er alt, alt for lave. Jeg slog min egen “maxpuls” med 10 slag på bakken ude i Roerslev i dag!

40 kilometer blev årets første tur på. Det er mere end rigeligt, når det er så koldt.

Jeg hvade unægtelig en noget bedre oplevelse på Bianchien i dag, end sidst jeg sad på den :-/.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Touborg
  16. januar 2011 at

  Ser skønt ud. Jeg var også på årets første tur idag – fantastisk fornemmelse. 🙂

 • Reply
  Kirsten
  17. januar 2011 at

  Hvor ser det herligt ud. Det må være dejligt at kunne komme ud og se noget asfalt – hvem skulle tro man kunne savne asfalt…….
  Vi fik lige 10 cm nysne i nat – bare sådan lige for at pynte op på den vi havde fra sidste uge……

 • Læg en kommentar