0 In Gravel biking

Ud på de brede gravel stier

Da Kaj kom hjem i går, pumpede han baghjulet på Miss Diverge op … og …. Vupti …. det holdt luft!

Ok…?

Jamen, så var hun jo med andre ord køreklar igen og ud på tur kom hun i dag, med mig på ryggen. Jeg havde lommerne fulde af slanger og gaspatroner. Forberedt til tænderne.

Når Kaj kaster sin gravel-cykel ind i terræn, der i min optik er liiiiige mountainbike-agtigt nok, så kører jeg uden om de svære passager. Hvorfor dog køre steder på min gravel cykel, som i forvejen er teknisk udfordrende nok for mig på MTB?

“Kom nu, du kan godt”, siger Kaj. “CYKLEN kan godt. Du skal bare geare ned”.

Det har han sikkert ret i. Men jeg vil ikke. Jeg vil ud på de mere ikke-tekniske grusveje og dem er der heldigvis flere af, her i lokalområdet. UD og trampe i pedalerne og holde rugbrødsmaskinen kørende. Eftermiddagens tur blev knap 40 km lang. Vi skulle skynde os hjem og se Giro D’Italia og Flandern Rundt (som bekendt køres løbene her i efteråret, pga. Coronaen).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Vintercup i Gram

I morges da jeg skulle af sted til Vintercup, fandt jeg mine mountainbikestøvler lige præcis i den stand, jeg efterlod dem efter turen på vildspor sammen med Dorthe og de...

Close