1 Udgivet i Motionscykling

Udsigt til våde motionister

Stakkels, stakkels cykelmotionister! Derfra hvor jeg sad, så Post Danmark Rundt for motionister i hvert fald ud til at være en VÅD fornøjelse!

Iøvrigt havde jeg selskab i bilen i dag, nemlig af den chauffør som jeg egentlig afløser. Han havde lejlighed til at følge med på dagens etape og han var en rar fyr. Vi hyggede os vældigt godt i følgebilen, langs den 190 km lange etape, som vi jo altså tilbagelagde med ca. 25 km i timen.

Og han havde en masse forstand på cykler og cykling og var fuld af gode råd om, hvordan man kører følgebil.

f.eks. blev bagerste mand på et tidspunkt tabt af gruppen. Gruppen opdagede ikke han hang, så afstanden blev større og større, indtil vi fik signaliseret til gruppen, at én måtte komme ned og hente ham.

Men sådan behøvede det slet ikke at have været gået, forklarede Ole. Næ, nej. Jeg skulle bare lige have rullet vinduet ned. Så kunne motionisten have stukket armen ind i bilen og så kunne jeg køre fyren op til gruppen – på slæb.

“Er du da fulstændig vanvittig!?!”, var min kommentar til det “gode” råd. “Vi kører Post Danmark Rundt for Motionister og vi er netop: MOTIONISTER under DCU-Motion og vi overholder gældende færdselsregler og JEG kører IKKE bil med cyklister på slæb og hvis NOGEN skal køres ned af følgebilen på ruten, så bliver det IKKE med mig bag rettet. Det er sgu ikke Tour de France det her!!!”

Ole smilede bare overbærende af min svada og synes vist jeg var lidt sippet.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Lene
    30. juli 2009 at

    vi krydser fingre for godt vejr i morgen, da får du nemlig følge af min mand på motorcykel 😉

  • Læg en kommentar