0 In Hverdagen

Uf – jeg fryser …

Al den snak om børn af anden etnisk herkomst, som ikke kan tåle at synge julesamler i den danske folkeskole …. Jeg skal da ærligt indrømme, at jeg selv om jeg er af dansk slægt og oprindelse så langt tilbage, som til stavnsbåndets tid på sydfyn – så har jeg det lidt svært med guds ord ….

Som nu i dag til begravelsen af min venindes bror …. Al den ”gud og vorherre” og ”vi ses på den anden side”. Tror vi selv på det?

Præsten gør!

Jeg har min tvivl …

For gad vide, om der ikke er ved at være lidt ”crowdy” deroppe? Og sæt nu, hvis man møder nogen, man vitterlig ikke har lyst til at gense?

Begravelser er frygtelig sørgelige! I dag kunne ikke lade være med at tænke på, at det her til april er 30 år siden, jeg sad på nøjagtig samme plads i den kirke, ved begravelsen af min veninden og hendes (netop) afdøde brors far. Dengang var vi 16 år og faren var kun 49 …

Uff – jeg småfryser i dag 🙁

Og trænger til at blive muntret lidt op.

Om ikke andet, så varmer de danske julesamler i hvert fald! Derfor er det heldigt, at jeg netop i aften skal til Stig Rossen julekoncert.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar