0 In Hverdagen

Ugen bød på ..

Ugen der gik bød på genoptagelse af arbejdet. At genoptage sit arbejde, bare 14 dage efter en blodprop i hjertet – tænkt at jeg gjorde det!

Tænk at jeg kunne!

Jeg har det, som om der er opstået et usynligt panserglas en halv meter rundt om kroppen, startende fra Solar Plexus, sluttende ved toppen af mit kranium. Intet – ingen – kommer indenfor. Småting og fnidder-fnadder bliver så inderligt ligegyldigt – jeg havde godt hørt, at den slags sker, når man oplever kritisk sygdom.

Skadesanmeldelsen vedr. Kritisk Sygdom blev iøvrigt sendt til min forsikring i ugen der gik. Så er det husket.

Ugen bød på flere dejlige gåture, venindesamtaler og en træning i vand. Det er godt, at komme i gang med at røre kroppen. Jeg føler mig klar til den første cykeltur. Kigger jeg ud af vinduet, er der intet der tyder på, det bliver denne weekend – det styrtregner og vejrudsigterne lover det holder hele weekenden. (Hvor var vi dog ufattelig heldige med vejret, i sidste uge, da jeg var på rekreation i sommerhus ved Jammerbugten.)

Rekreation ved Jammerbugten og besøg af alle dem jeg elsker. Herover – Emilie på besøg.

Ugen bød også på rutinemæssige og opfølgende telefonkonsultation med Hjerteambulatoriet. En sød sygeplejerske, som var god at tale med. Vi snakkede om at komme videre. Jeg skulle endelige bare tage ud at cykle, sagde hun. “Men tag bare en kortere tur. Mærk kroppen. Og vær forberedt på, at det nok bliver lidt hårdede …. nu da du ikke har cyklet i nogle uger” 🙂 (Jo, jo – sådan er det jo tit).

Til august skal jeg have lavet en cykeltest, hvor der måles på min hjerteaktivitet under belastning – det glæder jeg mig til at se resultatet af.

Var der ellers noget, jeg ville spørge om?

Der er meget jeg ikke vil spørge om! Ting jeg ikke har brug for at vide!

Og jeg Googler ikke!

I ugen der gik, skrev jeg også sammen med Kristian, min instruktør fra DGI Kaptajnkurserne. For 2 år siden blev han – ung (yngre end mig), ultracyklist, ikke-rygende sportstrænet cykelrytter, 3-gangs-deltager i Melfar 24 (med hhv. 705, 711 og 749 kørte km på statistikken) – ramt af præcis det samme som mig. I et forløb, der ligner mit meget (smerter i bryst under cykeltur). Han tilbød mig en snak om at komme tilbage til livet som motionscykelrytter efter et indgreb i sit hjerte. Jeg tager imod hans tilbud.

Fredag aften er vi trætte. Kaj har været på arbejde en hel uge efter 3 måneders Corona-ferie.

HOT mexikansk. Her er mad til flere dage 🙂

Han lavede HOT mexicansk aftensmad og nøder mig til at tage portion nr. 2. Men nej! Jeg bryder mig pt. ikke om det ubehag i Solar Plexus, som spisning af store portioner kan give og forresten er jeg på KUR – jeg har smidt 3 kg. i juni og har været alkoholfri i en måned nu.

Ugen bød iøvrigt også på en varm og glædelig nyhed, som jeg omgående lukker ind i min hjertekule.

Kaj bager morgenboller.

Senere løber vi huset over med en rengøringsklud. Senere endnu planlægger vi at se noget Tour-de-France-memory-lane på TV2 Sport (nu da der ikke er noget rigtigt Tour de France i år og vejret er til indendørs aktivitet). Endnu senere: En aften ude med gode venner .

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar